En fin musiktradition i Askersund, är Sommarmusik i hamnen varje onsdagkväll från veckan efter midsommar fram till mitten av augusti. Det bjuds på musik av alla olika slag. Det blir både lokala förmågor och rikskända artister. Missa till exempel inte Jan Johansen Trio som kommer den 17 juli.
Se mer info i högerspalten!

Evenemanget äger traditionellt rum onsdagar kl 19-20hamnscenen vid Askersunds hamntorg. Scenen är i år helt nybyggd och vi kommer köra alla onsdagkvällar oavsett väderlek.
Nytt för i år är att scenkonstavdelningen samarbetar med ABF och Studiefrämjandet i arrangerandet av kvällarna och delar på ansvaret under sommaren. Härligt med nyheter!

Nytt för i år är också att sommarmusiken avslutas med en eftermiddagskonsert i Garpa gruva kl.15 den 24 augusti. Denna konsert sker i samarbete med Åmmebergs bygdeförening. Fika kan köpas före konserten.

Sommarmusikkvällarna är alla med fri entré, men avslutningskonserten i Garpa gruva kostar 85:- inklusive servieceavgift och biljetter köper du här: Biljetter till Garpa gruvalänk till annan webbplats

Konserten i Garpa gruva tar in max 200 personer, så skynda dig köpa biljetter. Först till kvarn gäller!

Vid hamnscenen finns löstagbara bänkar utplacerade vid konserterna, men vill du så kan du självklart ta med din egen stol att sitta på.

OBS! Vid Garpa gruva finns inga bänkar, så där behöver du ta med något att sitta på.

Tänk också på att ta kläder efter väder och ett strålande sånghumör med dig till vår sommarmusik!

Vi önskar er alla hjärtligt välkomna!

Sidan uppdaterad 2019-06-26